Thursday, May 9, 2013

Lord of the rings .. Warriors of Minas Tirith ...

Yesterday  i painted 4 warriors of Minas Tirith. It's been a while since I've painted these miniatures. I had already painted one but i was not happy with that. I redid him entirely and finished 3 others. Now they match my Knights of Minas Tirith. 
Here are some pictures : 


Painted : 40 / 100

3 comments:

 1. Ziet er heel goed uit.
  Heb je eens zin om bij ons mee te spelen te Oberonn? Wij spelen Lord of the Rings en The Hobbit. Zo komen wij vandaag samen om 'Attack at Weathertop' en een scenario van Goblin Town te spelen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bedankt voor je reactie ! Ik apprecieer alle feedback.
   Voorlopig ga ik mij nog beperken tot het verven van miniaturen. Maar ik heb wel interesse om het in de toekomst te leren spelen.

   Delete
  2. Je bent altijd welkom. Wij komen om de twee weken samen (afwisselend op woensdag- en donderdagavond). Je kan ook onze Google+ pagina toevoegen 'https://plus.google.com/b/109757180728693654519/109757180728693654519/about' dan kan je zien wanneer wij afspreken. De laatste maanden houden wij 'Painting and Gaming evenings'. Iedereen is vrij om te spelen en/of the verven. Er zijn avonden dat wij alleen maar verven of dat we samen één groot scenario spelen of dat we verven en een klein scenario spelen.
   Ik persoonlijk ben ook meer een verver dan een speler.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...