Saturday, April 30, 2011

Space Wolves

Hier nog een leuke wallpaper en text van de Space Wolves die ik gevonden heb op mijn inspiratie tocht op het internet. 


We are the wolf that stalksThe stars in the sky
And swallows the star-fire
We hide amongst the nightWhen light is gone
The Light is within us
We run the ruin of FireIn the darkness
Foes burn in our passing

Mijn aankoop van vandaag in de Oberonn

Ik heb vandaag de Helblaster volley gun / Helstorm rocket battery gekocht in de Oberonn. Hier enkele foto's van wat ik bedoel. Ik weet nog niet welk van de 2 het gaat worden maar waarschijnlijk wordt het alle 2. En dan zal ik er dus nog 1 moeten gaan halen.

  

Een blik op mijn werktafel 3

Hier is weer een blik op mijn werktafel. Ik ben momenteel bezig met de rivertrolls en de 6de Ironguts. Deze 6de Ironguts wordt geen ogre maar een gnoblar. Ik heb gekozen voor 6 omdat al mijn regimenten van Ogre kingdom 6 eenheden hebben. De rivertrolls zijn klaar voor te verven. dat is voor de komende dagen. (Als ik er zin in heb, want het lukt zo niet de laatste tijd. Ik ben een beetje ongeduldig om het spel te leren. Ik wacht op een datum voor mijn eerste les)

Tuesday, April 26, 2011

40k Orks !!

Het is lang geleden maar ik heb nog eens een 40k Ork geverfd. De laatste van een eenheid van 10. Hier een foto van de nieuwe aanwinst en enkele foto's van de andere 9. 


The 9:


Sunday, April 24, 2011

Empire State troops 9-10

De laatste 2 Empire state troops zijn geverfd. Hier enkele foto's en foto's van het regiment op een zelfgemaakte tray van balsa hout. Gewashed met devlan mud ( 2 a 3 lagen ).



Happy Easter !!!

Iedereen fijne Paasdagen toegewenst van mij en mijn vrouw Sofieke. En hoe doe ik dat beter dan met een foto van mijn favoriete leger in Paasuitvoering!

HAPPY EASTER !!!

Friday, April 22, 2011

Empire State troops 6-7-8

Zoals beloofd hier enkele foto's van de Empire state troops 6-7-8. Een muzikant en 2 pikemen. Nog 2 te gaan. Een standard bearer en een pikeman. Ze zijn al samengesteld maar moeten nog geverfd worden. Hopelijk zijn ze binnen enkele dagen af en dan post ik foto's.

Wednesday, April 20, 2011

Empire State troops 6-7-8

Ik ben bezig aan 3 Empire State troops. 2 Pikemen en een muzikant. Ik ben al halverwege en er zullen de komende dagen foto's verschijnen op deze blog. Ik ben er ook aan het denken om te beginnen met spelen met een leger. 40k of fantasy of Lord of the rings. Ik heb verschillende legers van alle 3. 40k Orks, SpaceWolves, Spacemarines, Dwarfs, Empire, High Elves, Dark Elves, Ogre Kingdom, Ork & Goblins, Gondor, Rohan, Mordor, Isenguard.

40k Orks:


 Spacemarines:


 SpaceWolves:

 High & Dark elves:

Ork & Goblins:

Ogre Kingdom:

Dwarfs:

Lord of the rings: Gondor, Rohan, Mordor, Isenguard:

De foto's zijn niet up to date. Er zijn ondertussen al wat eenheden bijgekomen. Maar andere foto's heb ik voorlopig niet.

Tuesday, April 19, 2011

Rivertrolls

Ik heb een Rivertroll gemaakt. En ik ben extreem tevreden ermee. Ik vind de kleurkeuze zeer geslaagd. Scorpion green met een dubble wash van thraka green. En de scales zijn hawk turquoise met highlights van ice blue. Hier enkele foto's:


Sunday, April 17, 2011

Ironguts 5 af

De 5de Ironguts is af. Het is een conversion met alléén bits van de Ironguts box. Van de grote 2 handswapens heb ik 1 handswapens van gemaakt. En de Standard bearer heeft een dubbele vlag. Hier enkele foto's:


Friday, April 15, 2011

Ironguts 5

Ik ben bezig aan de 5de Ironguts. Ik heb de  Empire state troops even aan de kant gezet om de Ironguts af te werken. Gewoon een beetje variatie. Anders is het een beetje saai en eentonig voor mij. Er zijn nog geen foto's maar deze zullen volgen in de komende dagen.

Liebster Blog Award !

Ik heb de Liebster blog award gekregen van sofieke. En het is definitief beslist aan wie ik de award ga geven.

1. Etna's Vassal, omdat het een hele interessante en mooie site is met vele mooie foto's van prachtig geschilderde miniaturen. En meer...
2 In Chigh, omdat ik het een interessante site vindt met mooie foto's van miniaturen van Flames of War en andere...
3 Carry, omdat ik ook graag games speel en er niet veel sites zijn die leuk zijn om te lezen.


Ik hoop dat jullie blij zijn met deze award en dat jullie deze award accepteren.

De regeltjes:
Als je de award aannneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van "Liebster Blog" en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Je maakt een verwijzing naar het blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank hem/haar op zijn/haar blog voor deze award.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete (beginnende) blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met hun blog in het zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met veel volgers hebben de award niet nodig.

Thursday, April 14, 2011

Starcraft 2 / Liebster blog award

Ik heb de afgelopen dagen Starcraft 2 gespeeld en niet zo bezig geweest met miniaturen verven. Hier enkele screenshots van de Protoss. Waar ik de afgelopen dagen mee gespeeld heb.



En voor de Liebster blog award nog even geduld. Ik ben zeker van 2 personen, nu nog een derde zoeken. Ik hoop dat deze mensen er blij mee gaan zijn en de award accepteren. Dus nog enkele dagen geduld.


Monday, April 11, 2011

Empire 5 van 10

Vandaag zijn er dus 5 klaar. Ik ben al halverwege. Het kan zijn dat ik weer aan iets anders ga werken omdat veel van één leger is een beetje saai voor mij. Hier zijn enkele foto's.

Sunday, April 10, 2011

Empire 3 van de 10

Ik heb vandaag nog 2 Empire state troops gemaakt. Nog 7 te gaan en het regiment is af. Hier enkele foto's van het trio. Ik vindt ze zeer geslaagd.