Sunday, July 31, 2011

Chimera Finished !

Ik heb gisteren de Chimera afgewerkt en deze ochtend foto's gemaakt voor de blog. Dus hier komen de foto's van mijn afgewerkte Chimera. De base is simpel maar ik ben ook van plan om deze ruimte nog op te vullen met een wizard en nog wat fluf.



Friday, July 29, 2011

Chimera WIP : Already this far

Ik heb de Chimera al klaar op de vleugels en plaat na. Ik heb de Feniks zijde nog aangepast en gebrushed met wit. Hier enkele foto's van mijn vooruitgang.




Ik had het zelfde kleurenschema als bij Warpstone Painting. Alleen de rode en blauwe kant waren omgewisseld. En daardoor heb ik mijn kleurenschema aangepast en veranderd en ik ben dolblij dat ik dit gedaan heb. Ik vindt het resultaat veel beter dan wat ik gezien heb bij Warpstone Painting. ( ik vindt het lijf in 1 kleur een beetje te veel van hetzelfde. ) Ik had niet durven dromen dat de Chimera er zo goed ging uitzien met deze kleuren.

Wednesday, July 27, 2011

Chimera WIP

Ik ben gisteren begonnen aan de Chimera en ik heb de 2 hoofden al klaar. Ik ben nog aant uitzoeken hoe ik de 3 de kop ga doen ( draak ) maar de basiskleur is al zichtbaar op de foto. Paars. De 2 hoofden vertegenwoordigen water en vuur.

Tuesday, July 26, 2011

Blood Angels Furioso Dreadnaught Finished

De Dreadnaught heb ik vandaag afgewerkt. Hier enkele foto's van de Dreadnaught.



Ik heb vandaag ook nog wat nieuws gekocht. De Chimera en wat verfjes en lijm. Die vliegen hier de deur uit de laatste tijd. Ik heb nu verlof en dan heb je meer tijd voor hobby's. Hier een foto van de Chimera.

Monday, July 25, 2011

Sunday, July 24, 2011

Blood Angels Furioso Dreadnaught WIP

Ik ben deze avond begonnen aan de Dreadnaught van de Blood Angels. Hier enkele foto's van de vooruitgang.

Scenery plate Stormraven Gunship

Ik heb gisteren de Scenery plaat gemaakt van de Stormraven Gunship. Het Gunship had ik al een tijdje geleden geverfd. Hier enkele foto's van de plaat en de combo met het Gunship.


Saturday, July 23, 2011

Gelukkige Verjaardag Schattie !

Gefeliciteerd met je verjaardag Schattie



Maak er een fijne dag van Schattie n ik hoop dat dit een fijne verrassing is. Ti Amo !


Friday, July 22, 2011

Grey Knight Dreadknight Finished !

Ik heb voormiddag de Dreadknight afgewerkt. Ik kan nog altijd niet geloven dat ik deze op een avond en een ochtend helemaal klaar heb. Hier enkele foto's van de Dreadknight.



Grey Knight Dreadknight WIP

Ik ben gisteren begonnen aan de Dreadknight van de Grey Knights. Hier enkele foto's van mijn vooruitgang.

Gisteren rond 20u00
 Rond 21u00
 Rond 23u00

 Vanochtend 08u00

Thursday, July 21, 2011

High Elves Spearmen 2, 3 en 4

Ik heb vandaag om 0.30 u de laatste hand gelegd aan de 3 High Elves Spearmen. Hier enkele foto's van de 4 die al af zijn.




Ik ben van plan om een heel kleurrijk leger te maken van High Elves. De enige kleuren die ik ga doortrekken in het hele leger zijn het groen als Dragonscales en het metaal als Armour en het hout natuurlijk. De rest gaat veranderen per regiment.

Wednesday, July 20, 2011

High Elves Spearmen 1

Ik heb vandaag de 1ste High Elves Spearmen afgemaakt. Ik ben ook al bezig aan 2, 3 en 4. Hier enkele foto's van de High Elf.


Experiment gelukt ! ! !

Ik heb succesvol een plastic mini zijn verf verwijdert met Brake Fluid. Hier zijn enkele foto's van gisteren rond 22u en van vandaag na een schrobbeurt met de tandenborstel.


                            19u                                        22u
                                                 0u00
  Vandaag na schrobbeurt